Nico si Adrian Enache, spiridusii lui Mos Craciun

Indragitii artisti Adrian Enache si Nico au intrat mai devreme in spiritul Sarbatorilor cu ocazia filmarii unui spot special Catena de Craciun, care anunta un mega concurs cu premii ce constau in masini Dacia Logan.

Locatia de filmare a devenit un spatiu plin de voie buna, Adrian Enache reusind sa le aduca tuturor zambetul pe buze cu glumele sale si cu energia de care da dovada de fiecare data. Nici Nico nu s-a lasat mai prejos si schimbul de glume si rasete a continuat pe tot parcursul zilei de filmare.

Adrian Enache a marturisit ca intotdeauna si-a dorit sa intre in rol de ajutor al lui Mos Craciun, convins ca ipostaza de spiridus pus in permanenta pe sotii i s-ar potrivi perfect.

„M-am simtit la filmari de parca as fi ajuns pe taramul lui Mos Craciun! Este drept, m-a ajutat sa intru in atmosfera si frumoasa mea colega, Nico, care a fost imbracata intr-un paltonas rosu, de Craciunita. A contat foarte mult si faptul ca am lucrat cu o echipa de profesionisti, asa ca orele au trecut ca prin farmec, fara sa simtim oboseala. Eu spun ca sigur Mosul ne-a urmarit de undeva si de aceea a mers totul ca pe roate”, ne-a povestit entuziasmat Enache.

Pentru detaliile concursului Catena, click AICI!