Luna iulie e pentru tine!

Pielea ta are nevoie de hidratare, pielea ta are nevoie de răsfăț zilnic, vrei un păr frumos și o privire strălucitoare!

Tonica.ro te invită la CONCURS pe pagina oficială de Facebook și pune la bătaie 10 premii în valoare de 186,5 lei fiecare, pe tot parcursul lunii iulie!

Tot ce trebuie să faci este:

  1. să dai Like paginii noastre de Facebook 
  2. să îți mai inviți o prietenă să participe la concurs, dându-i @tag într-un comentariu la postarea de Concurs;
  3. să răspunzi scurt în comentariu la întrebarea: Ce secțiune îți place cel mai mult din site-ul tonica.ro?

Câștigătoarele vor fi desemnate prin tragere la sorți, iar numele lor va fi anunțat pe pagina noastră de Facebook, joi, 2 august 2020.

Fiecare premiu va consta într-un pachet ce include

RILASTIL DAILY CARE – Apă micelara calmantă, 250ml

Formulă delicată pentru curățarea feței și ochilor. Piele sensibilă, iritată, predispusă la roșeață.  Soluție de curățare fără apă pentru îndepărtarea machiajului, pentru față și ochi. Îndepărtează impuritățile și reziduurile de machiaj fără a altera pH-ul natural al pielii, făcând-o ideală pentru pielea sensibilă, iritată și predispusă la roșeață.

RILASTIL AQUA – INTENSE 72h gel-cremă hidratantă, 40 ml

Rilastil Aqua Intense 72H gel-crema oferă tenului hidratare intensă timp de 72 de ore. Este un tratament super-hidratant cu o textura moale și irezistibilă care hidratează instant pielea, aceasta devenind mai elastică, mai luminoasă, mai fermă și mai sănătoasă. Conține Acid hialuronic cu masă moleculară mare și mică care restabilește gradul optim de hidratare atât la suprafață, cât și în profunzimea pielii, Hydraboost, un amplificator biotehnologic care intensifică puterea acidului hialuronic și activează hidratarea în piele și Ceramide care întăresc bariera pielii și reduc pierderea trasepidermica de apă.

RILASTIL MAQUILLAGE – Creion ochi MARO x 1,45gr

 RILASTIL MAQUILLAGE – Creion ochi MARO este un creion dermatograf de un maro intens care intensifică machiajul ochilor realizând o privire privire mai expresivă în câteva mișcări simple. Culoarea aplicată este de lungă durata și foarte intensă. Creionul subliniază ochii într-un mod perfect pentru un machiaj rapid care se menține în timp, fără imperfecțiuni.

Bioclin Bio-Hydra Șampon zilnic scalp sensibil x 200ml

Bioclin Bio-Hydra Șampon zilnic scalp sensibil este un șampon delicat, special conceput pentru persoanele care au părul normal dar scalpul sensibil. Curăță delicat părul, lăsându-l moale și mătăsos, în timp ce îngrijește și hrănește scalpul. Scalpul sensibil are nevoie de produse de îngrijire speciale care îl curăță, fără a-l agresa. 

Produsele Bioclin sunt formulate pe baza cercetărilor științifice, folosind ingrediente naturale selectate pentru a asigura cele mai înalte standarde de calitate și performanță. Toleranța și eficacitatea lor este testată clinic și dermatologic.

#giveaway #concurs #rilastil #bioclin #premii