Nicola Formichetti, noul director de creatie al brandului Diesel

Nicola Formichetti, noul director de creatie al brandului DieselDesignerul Nicola Formichetti este noul director de creatie al brandului Diesel, asadar, iata ca zvonurile care circulau in urma cu putin timp s-au adeverit. Formichetti a demisionat de la Mugler, iar acum se pare ca se ocupa de imaginea intregului brand Diesel, asa ca va trebui sa supravegheze diviziile de produse, se va ocupa de partea de marketing, dar si de comunicare.

„As vrea sa faca lucruri mari, lucruri diferite. El este omul potrivit pentru a face un nou pas in ceea ce priveste aceasta companie dedicata tuturor oamenilor care se simt tineri indiferent de varsta. Am intalnit in cele din urma o persoana la fel de nebuna ca si mine, iar acum pot pleca linistit in vacanta”, a declarat seful Diesel, Renzo Rosso.

Primele produse semnate Formichetti nu vor fi vizibile decat incepand cu sezonul de toamna-iarna 2013/2014, insa impactul sau in ceea ce priveste promovarea brandului va fi vizibil mult mai devreme, incepand cu campania care va fi lansata anul acesta, in luna septembrie.

Text: Ruxandra Raica

decembrie 30th, 2014 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate