Noua iubită a lui Zac Efron este ospătăriță

Nu, nu e un scenariu al noului film al lui Zac Efron, ci este adevărat, noua iubită a actorului este ospătăriță la o cafenea unde acesta mergea frecvent. 

Realitatea este aşa cum nu şi-ar fi imaginat vreodată Vanessa Valladares, ospătăriţa de 25 de ani care lucra într-o cafenea din Byron Bay în iulie, atunci când l-a întâlnit pe actorul de 32 de ani.

Viața bate filmul

 

Lucrurile au decurs cât se poate de simplu: Zac a intrat în cafenea şi a cerut o cafea, dar şi numărul de telefon al ospătăriţei. La acel moment, cei doi au fost fotografiaţi stând de vorbă în afara cafenelei, când Vanessa i-a dat numărul. A fost de-ajuns ca de acolo lucrurile să se lege… firesc şi bine. Între timp, Vanessa şi-a dat demisia de la cafenea şi s-a mutat împreună cu starul care a adunat deja o avere de vreo 25 de milioane de dolari. Iar dacă până acum Zac stătea în chirie, acum se zvoneşte că e interesat să cumpere o proprietate chiar în Byron Bay, unde a cunoscut-o pe Vanessa. Aceeaşi zonă în care vinerea trecută au fost văzuţi plimbându-se fericiţi de mână.

Text: Iulia Mirică

foto: Hepta

septembrie 9th, 2020 by Mirica Iulia

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate