Nutraceutica, totul despre legatura dintre nutritie si sanatate

A doua editie a Salonului International de Suplimente Alimentare si Nutritie, Nutraceutica & Diet Food, se va desfasura in perioada 7-9 aprilie, la Romexpo, Pavilionul C6. Cei interesati sunt asteptati sa descopere relatia dintre hrana si starea de sanatate si importanta alimentatiei in mentinerea unui organism puternic. Nutraceutica este cel mai mare eveniment dedicat nutritiei sanatoase, alimentelor si bauturilor functionale precum si suplimentelor alimentare, care pune la dispozitia participantilor, pe langa expozitia propriu-zisa, si o serie de conferinte, seminarii si demonstratii pe aceasta tema.La granita dintre aliment si tratament

Nutraceutica & Diet Food aduce in prim-plan ultimele noutati in privinta alimentelor speciale, functionale si bio, a suplimentelor alimentare, a cosmeticelor naturale, precum si a managementului greutatii si starii de bine. Sub deviza  „Sanatate si vitalitate la fiecare stand”, participantii vor descoperi cele mai inovative si cele mai atractive oferte pentru alimente si suplimente alimentare dar si informatii despre cercetarile de ultima ora in domeniu.

Am dorit sa putem aduce catre publicul avizat o cat mai larga oferta de alimente si suplimente, dar mai ales de posibile raspunsuri sustinute de specialisti in cadrul numeroaselor evenimente conexe desfasurate in paralel cu expozitia.”, a declarat Victoria Lupu, directorul evenimentului.

Vineri, 7 aprilie, in prima zi a evenimentului, va avea loc conferinta de presa si seminarul stiintific cu tema „Suplimentele alimentare – Pasaport pentru echilibru si sanatate”. Ziua de vineri este ziua specialistului, iar sambata este dedicata dietelor speciale si frumusetii. Duminica, sub sloganul „Exista si sarbatori sanatoase”, va fi dedicata alimentelor bio si organice, care vor face deliciul premiilor oferite sarbatoritilor de Florii.

Tonica este partener media al evenimentului.

Text: Madalina Manole