„O sa uit”, declaratia de dragoste facuta de Sore iubitului ei

Sore a lansat o noua piesa, dedicata iubitului ei, Mircea, despre care spune ca a scris-o pe nerasuflate: „Am scris-o extrem de repede, intr-o ora era gata. A fost genul de piesa care s-a scris de la sine, totul s-a legat usor si natural. Inspiratia pentru aceasta piesa imi sunt Erin (fetita artistei) si Mircea, pentru ca fara ei, eu mi-as uita si numele. Asta este, de fapt, definitia iubirii adevarate, neconditionate”, povesteste Sore.

Fanii artistei sunt invitati la dans, pentru ca iubirea nu se canta doar in balade, dupa cum spune chiar Sore. „Nu am vrut sa o duc intr-o zona melancolica ca sound, tocmai de aceea piesa suna ca o celebrare, e un sound optimist.”Videoclip filmat la Cheile Dobrogei

„O sa-mi uit si numele daca nu ma strigi” este refrenul piesei scrise si compuse de Sore, in studiourile HaHaHa Production si lansata de MediaPro Music, muzica fiind semnata de Sore, Serban Cazan si Vladimir Coman Popescu. Videoclipul este unul de imagine, filmat in Cheile Dobrogei, Sore fiind imbracata intr-o rochie avangardista. Artista canta intr-un peisaj rural, langa o turma de oi, in contrast cu tinuta ei futurista. Regizorul este Ionut Trandafir, cel cu care artista a colaborat si pentru clipul pieselor „Dintr-o mie de femei”, „Saruta-ma si taci“ si „Toate fetele”.

„O sa uit ” este cel de-al patrulea single lansat anul acesta de Sore, in care femeia are rolul principal. Primele doua piese, „Dintr-o mie de femei” sau „Saruta-ma si taci”, aduna deja peste 6 milioane de vizualizari pe YouTube. Artista a initiat si o serie de interviuri inspirationale cu „Fete rebele”, disponibile pe propriul canal.