O zi de rasfat cu Tonica TV!

Concursul O zi de rasfat cu Tonica TV, desfasurat in perioada 11-22 iunie, s-a incheiat, iar castigatoarea s-a putut bucura de un adevarat tratament de vedeta. Echipa Tonica TV a insotit-o pe Cristina Niculae la salonul BeautyCase Studio unde cei mai buni profesionisti s-au ocupat de schimbarea ei de look. Hairstylistul Andrei Lazarescu a avut grija de parul ei, i-a aplicat un tratament special si l-a aranjat… asa cum ii sta bine unei dive.

Tehnicianul de unghii a ales o noua culoare pentru manichiura Cristinei, magenta puternic, potrivit cu personalitatea ei si cu spiritul vesel. Dar sa nu va inchipuiti ca ziua de rasfat s-terminat aici. Make-up artistul Genoveva Haralambie i-a realizat un machiaj potrivit fizionomiei sale, smokey eyes in nuante pamantii, care i-a pus in valoare tenul creol si ochii expresivi.Parerile specialistilor

Andrei Lazarescu, hairstylist: Pasii transformarii de astazi i-am stabilit impreuna cu Cristina, tinand cont de reperele fizionomiei ei si de trendul pe care-l avem in linii mari si vara aceasta prezent, insemnand nuante calde, nuante de maro, ciocolatiu si usoare irizatii de blond. Se poate spune ca persista si anul acesta nuantele cat mai naturale, doar ca sunt in contrast foarte mult cu nuantele puternice. Avem in gamele de coloristica prezente culori precum aramiul, verdele, albastrul care au spulberat monotonia paletei pe care o foloseam pana acum.

Genoveva Haralambie, make-up artist: Astazi, Cristinei i-am facut un smokey eyes, am mers pe culori pamantii, am vazut ca are o rochie foarte frumoasa, neagra. Machiajul i se potriveste tenului ei, am adoptat un stil aparte, al meu. Este foarte luminoasa la fata, iar ea este foarte incantata.

La finalul zilei, castigatoarea a imbracat o rochie semnata Rita Muresan, realizata special pentru ea si pe masurile sale, iar noaptea a inceput in clubul The Story cu multa voie buna, muzica de calitate si atmosfera pe masura!

Text: Ruxandra Dumitrescu