Obține singură un păr roz ca al Madonnei

Diva americană, în vârstă de 62 de ani, Madonna este cunoscută pentru aparițiile sale din ultima perioadă, de pe rețelele sociale. Vedeta și-a surprins fanii cu un nou look, s-a vopsit roz.

În ultimul an, din cauza pandemiei cu coronavirus, Madonna a stat mai mult acasă. Cu toate astea, ea nu s-a oprit din creat muzică, nu a pus pauză nici rutinei de înfrumusețare, ba mai mult, pielea divei arată mult mai întinsă, pesemne că și-ar mai fi injectat ceva prin față – buze, pomeți, frunte, gât… De asemenea, vedeta se zvonește că s-ar fi vopsit singură precum vata de zahăr roz.Iată cum poți să-ți vopsești singură părul roz natural!

Evident, dacă nu ești deja blondă, va trebui să te decolorezi. Pentru a face acest lucru, cel mai bine ar fi să apelezi la sfaturile sau la ajutorul unui hairstylist. Decolorarea părului cu produse din comerț implică o deteriorare a firului de păr. Dar, dacă ești deja blondă, atunci colorarea va fi mai simplă.

La farmacie vei găsi Soluție Castelani sau Tinctură Castelani. Costă puțin, iar rezultatele sunt imediate și uimitoare. Ajunsă înapoi acasă, aplică câteva picături din această soluție direct pe păr sau într-un bol cu apă. În funcție de concentrația folosită va ieși nuanța de roz.

Mai multă apă folosită și mai puțină soluție Castelani, înseamnă un rezultat spre roz bonbon. Soluție Castelani multă aplicată direct pe lungimea firului de păr, fără să fie amestecată cu apă sau mască de păr, rezultă o culoare spre magenta.

În fine, stai aproximativ jumătate de oră cu soluția pe păr, după care spală-ți părul normal cu șampon și nu uita ca la final să-i aplici un balsam sau o mască.

Dacă îți dorești un păr mov, albastru, verde sau cu șuvițe multicolore, cumpără de la farmacie Violet de Gențiana sau Albastru de Metilen și urmează aceiași pași.

Spor la vopsit!