Opera din Sydney a trecut la digitalizare

Celebra operă din Sydney a intrat în era digitalizării odată cu această pandemie. Reprezentanţii operei au declarat că toate spectacolele vor fi difuzate online, prin live-streaming.

Opera din Sydney şi-a suspendat activitatea încă de pe 17 martie, după ce Tom Hanks şi Rita Wilson au fost infectaţi cu Covid-19. În următoarea perioadă, pe live-streaming va fi prezentat conţinut nou, la cerere, în fiecare zi de miercuri până duminică. Acesta poate fi urmărit de pe orice dispozitiv din întreaga lumea.

Sper că acest nou program digital de la Operă, un simbol naţional al creativităţii, va conecta, inspira şi oferi confort oamenilor din toată lumea în această perioadă dificilă„, a declarat directorul executive al operei, Louise Herron.

Spectacolele au fost filmate de-a lungul ultimilor ani, la operă. Live-streamingul va debuta miercuri cu artista australiană Missy Higgins, cu un recital din 2019.

Citeşte şi: Cezar Ouatu: “Consider ca acest album pop-opera este un produs cu un limbaj international”

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images

martie 2nd, 2021 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate