Oraselul Copiilor, neincapator in ziua a doua a Festivalului Inimii Catena

Animat de zambete, muzica, dans, distractie, karaoke, tombola, flashmob si strigatele de bucurie ale miilor de oameni care au venit duminica la cea de-a doua zi a Festivalului Inimii Catena, Oraselul Copiilor a fost aproape neincapator!

Dupa succesul primei seri a festivalului, cand spectatorii au aplaudat la scena deschisa recitalurile de muzica pop-dance oferite de artistii Pepe, Nico, Lidia Buble, Nicoleta Nuca, What’s Up si Alex Velea, oamenii s-au bucurat de surprizele din cea de-a doua seara a evenimentului.

Sub genericul „Inima de roman”, megaconcertul de muzica populara si de petrecere prezentat duminica de Varul Sandel a fost un real succes, judecand dupa toate emotiile traite in mod vizibil: ale multimii prezente, ale artistilor, ale noastre, ale tuturor celor care ne-au sustinut.Premiu, tableta Galaxy Tab S2

Festivalul Inimii Catena a umplut Oraseul Copiilor si a facut sa bata la unison mii de inimi. Distractia si voia buna in cea de-a doua zi a Festivalului au fost asigurate de recitalurile sustinute de indragitii artistii Aneta Stan, Florin Vasilica si Grupul „Teleormanul”, Steliana Sima, Cristina Gheorghiu, Nicolae Datcu, Mihaela Gurau, Marius Zorila si Lavinia Goste, alaturi de inegalabilii actori Stela Popescu si Alexandru Arsinel.

Gazda serii, Varul Sandel, a intretinut atmosfera si i-a invitat pe toti cei prezenti sa participe la numeroasele concursuri de karaoke, tombola si momente de improvizatie, cu premii pe masura: carucioare colorate pline cu cadouri, mii de baloane colorate, stegulete, produse exclusiv disponibile in farmaciile Catena, girafe pentru masurarea inaltimii copiilor. In urma tombolei organizate, s-a oferit o tableta Galaxy Tab S2.

Evenimentul artistic Festivalul Inimii Catena a fost organizat de Farmacia Inimii Catena, in parteneriat cu Primaria Sectorului 4.