Oro Toro, noul restaurant din Centrul Vechi

Unde iesi atunci cand vrei sa te distrezi, sa fii alaturi de prieteni si sa mananci bine? In Centrul Vechi din Bucuresti, bineinteles! Acolo am mers si noi pentru deschiderea celui mai nou restaurant din zona, Oro Toro.

Purtand semnatura deja faimosului restaurant Osho, restaurantul Oro Toro are un specific asemanator cu cel din zona Primaverii, doar ca preturile sunt mai accesibile, ideale pentru turistii si petrecaretii din Centrul Vechi. In seara deschiderii, restaurantul Oro Toro a devenit neincapator, datorita multitudinii de vedete, jurnalisti si gurmanzi prezenti la eveniment.

 Specialitati pe baza de carne de vita la preturi accesibile

Oro Toro by Osho are, ca si “fratele” sau mai mare, un specific pe baza de preparate cu carne de vita, precum steak-uri sau hamburgeri din ingrediente proaspete. Meniul este unul mult mai accesibil decat cel al restaurantului Osho din Primaverii, iar preparatele care se regasesc in meniu sunt similare.

Vedetele prezente la eveniment au declarat pentru Tonica TV ca sunt pasionate de specialitatile pe baza de carne de vita si, chiar daca sunt mai mereu la dieta, isi permit sa guste astfel de preparate.

Descopera din materialul video realizat de echipa Tonica TV ce tip de mancare prefera Iuliana Luciu si care sunt preferintele culinare ale celorlalte personalitati cu care am stat de vorba!

 

Realizator: Raluca Baciu

Operator video: Alex Andries

Editor imagine: Mihai Hanganu