Oro Toro- o noua locatie deschisa de Osho in Centrul Vechi

Oro Toro- o noua locatie deschisa de Osho in Centrul VechiLantul de restaurante Osho a deschis o noua locatie in Centrul Vechi unde veti gasi atat fructe de mare proaspat aduse din Spania cat si preparate din vita Angus maturate.

 Foc si muzica

Evenimentul de deschidere a fost unul mai deosebit fata de alte restaurante deoarece a avut elemente variate de divertisment. Un show foarte apreciat l-a avut Valentin Luca, finalistul de la „Romanii au talent” care pur si simplu a incendiat atmosfera cu acrobatii de bartender. Unde mai adaugi si muzica live la saxofon si uite asa s-a creat o atmosfera demna de un restaurant de prestigiu la care este indicat sa vii cu prietenii cu care te simti tu cel mai bine.

 

Invitati de marca si mancare rafinata

Asa cum ne-a obisnuit Osho, si la deschiderea Oro Toro papilelele noastre gustative au fost rasfatate cu tot felul de mancaruri rafinate. Eu personal m-am bucurat de salatele gatite extraordinar cu dressing cum rar gasesti in localurile din Bucuresti, mai ales ca nu sunt un fan al salatelor, dar pe acestea chiar va recomand sa le gustati. Sunt incredibil de gustoase! In seara aceasta am experimentat un altfel de eveniment si datorita faptului ca, in loc sa ajung la inceputul evenimentului am ajuns cand acesta era mai spre final, dar ce m-a surprins in mod placut a fost atmosfera foarte prieteneasca cu care am fost intampinata chiar de la intrare, si muzica care era foarte buna. Cat timp am stat acolo, am avut impresia ca sunt intr-unul din barurile pe care le vizitez atunci cand merg la New York.

Oricand puteti face o vizita, dar sa nu va uitati prietenii acasa!

 

Text: Andreea Maria Varlan