(P)Vrei o inima sănătoasă? Asigură-i necesarul zilnic de Omega 3!

 

 

Acizii grași Omega 3 sunt esențiali pentru menținerea sănătății noastre, motiv pentru care trebuie consumați în fiecare zi. Din păcate, organismul nostru nu îi poate produce în mod natural, motiv pentru care trebuie să îi procurăm din diverse surse alimentare sau suplimente alimentare.

De-a lungul timpului s-au realizat numeroase studii care au demonstrat beneficiile acizilor grași Omega 3 asupra organismului nostru. Ei joacă un rol esențial în funcționarea creierului, în stimularea sistemului imunitar, prevenirea anumitor tulburări de comportament, prevenirea anumitor tipuri de cancer și nu în ultimul rând este extrem de important pentru pacienții care suferă de afecțiuni cardiovasculare.

De altfel, cele mai multe dovezi au atestat faptul că Omega 3 poate preveni bolile cardiovasculare dacă este consumat în cantitatea optimă. Cei doi acizi grași Omega 3 pe care îi regăsim de obicei în uleiul de peste – acidul eicosapentanoic (EPA) și acidul decosahexanoic (DHA) – scad colesterolul, tensiunea arterială și nivelul grăsimilor din sânge (trigliceride). În plus, acizii grași Omega 3 previn infarctul miocardic și accidentele vasculare cerebrale și ajută la tratarea aterosclerozei.

Dacă vrei o inima sănătoasă, ar trebui să incluzi în alimentația ta peștele, uleiul de peste, nuci, semințe de in sau de dovleac, etc. Dacă nu îți poți lua aportul necesar de acizi grași Omega 3 din alimentele menționate, poți oricând să apelezi la suplimentele alimentare Omega-3, Ulei pur de peste de la LYSI Islanda; sunt pure, eficiente și de o calitate PREMIUM incontestabilă.

În funcție de preferințe, poți alege oricare dintre produsele sub formă de prezentare lichidă, cu aromă naturală de lamâie, sau capsule, deoarece toate produsele LYSI Islanda sunt suplimente alimentare excepționale, obținute din materie primă de cea mai bună calitate, cu tehnologii de ultimă generație.

LYSI Islanda – Excelență în prelucrarea lipidelor marine încă din 1938!