Paltoane și geci care țin de cald

După o perioadă cu temperaturi sub zero grade, e drept să spunem că niciodată nu avem destule paltoane și geci cu care să înfrunți gerul iernii. Îndrăznește să porți diferite forme și dimensiuni în următoarea perioadă. De la geci puffer decupate la paltoanele tradiționale din lână, nu există nicio limită pentru must-have-uri în acest sezon.Statement puffer

Paltoanele puffer sunt în topul de tendințe din acest sezon. O geacă decupată arată grozav, cu orice, de la blugi casual și tricotaje subțiri până la echipament pentru vreme foarte rece, păstrându-ți aspectul șic.

Shearling tăiat

O altă tendință obligatorie în acest an: shearling. Îmbrăcă-te într-o jachetă decorată cu mister. Conceput ca o haină relaxată, aceste jachete inspirate din epocă sunt piesa perfectă pentru a completa orice ținută.

Animal print

Animal printul aduce o notă de farmec fiecărui look. Pune-ți haina de leopard sau piele de șarpe peste o ținută sexy de noapte pentru a atrage cu adevărat atenția partenerului tău sau arunc-o peste tricoturi groase și denim pentru a-ți completa ținuta de brunch.

Palton suprapus

Dacă ești în căutarea unei haine în care să investiești, te poți opri chiar aici. Haina tradițională cu închidere parte peste parte va fi purtată an de an și nu se demodează niciodată. Coiul larg este ideal pentru stratificare și se poate combina cu o cantitate nesfârșită de opțiuni de stil, de la fustele preferate până la pantaloni din piele.

Text: Iulia Mirică

Sursă foto: www.marieclaire.com