Pantalonii scurţi ai anului

Odată cu izolarea la domiciliu, gusturile vestimentare de pe mapamond s-au schimbat, tot mai multă lume alegând hainele mai confortabile, cât mai lejere şi uşor de curăţat. Trendul acesta încă nu s-a oprit, pentru că nici pandemia nu s-a oprit, chiar dacă măsurile sanitare s-au mai relaxat.

Specialiştii au observat că înainte de pandemie lumea achiziţiona haine de primăvară-vară, pentru plimbările în aer liber şi pentru ieşitul la restaurant, plajă, film etc., acum, oamenii preferă item-uri de vară simple şi articolele sportive, confortabile pentru statul în casă, la curte, realizarea exerciţiilor fizice sau pentru mersul la cumpărături.  

Aşa că, după ce am aflat care au fost alegerile vestimentare din ultima jumătate de an, vezi AICI, am descoperit şi ce model de pantaloni scurţi a fost cel mai căutat în ultima perioadă. Moda americană a devenit tot mai prezentă pe meleagurile autohtone, odată cu apariţia muzicii trap şi dezvoltarea acestei culturi la noi în ţară.

Bella şi Gigi Hadid, surorile Kardashian-Jenner, Dua Lipa, Antonia sau Delia sunt doar câteva dintre vedetele care au ales acest model de shorts.

Modele de pantaloni scurţi pentru vara 2020

Înainte de a-i purta, oferă protecţie piciorelor tale cu ajutorul spray-ului cu protecţie solară SPF – Sun System!

Text: Bettina Cristea

Photo: Vogue