Păpușa Barbie Elton Jonh

Alăturând printr-un singur gest două imagini iconice ale culturii pop, Elton John s-a unit cu Mattel pentru a-și lansa propria păpușă Barbie. „Barbie este un icon în sine, așa că a-i aduce omagiul muncii și stilului meu personal este o adevărată onoare”, a spus Rocketman pe rețelele de socializare.Rocketman în versiune feminină

Păpușa Barbie în ediție limitată, care a fost lansată pe site-ul Mattel, va avea un top sclipitor și un pantalon denim evazat complet cu inițialele cântărețului. Geaca tip bombardier„Elton”, multicoloră, are stele pe mâneci și dungi curcubeu pe tiv. Păpușa va avea, de asemenea, cizme cu platformă în formă de curcubeu, o pălărie melon violet și ochelarii de soare roz strălucitori, toate purtând semnătura lui sir Elton John.

„Păpușa Elton John Barbie este o colaborare îndrăzneață care personifică două iconuri culturale și onorează măiestria și muzica extraordinare ale unui interpret stelar”, se arată în descrierea păpușii de pe site-ul Mattel.

Deci, care este ocazia?

Păpușa, care se vinde cu 50 de dolari, a fost lansată pentru a marca cea de-a 45-a aniversare a spectacolului record de două zile al artistului, cu 100.000 de participanți pe stadionul Dodgers în octombrie 1975.

„Barbie este un icon în sine, așa că a-i aduce tribut munca și stilului meu personal este o adevărată onoare”, a declarat Elton John pentru Rolling Stone. „Sper că ea îi va inspira pe fanii de pretutindeni să își urmărească fără teamă propriile vise și potențialul nelimitat”.

Alte vedete Barbie

Industria păpușilor Barbie este una spectaculoasă. De-a lungul ultimelor șapte decenii, chipul, coafura și vestimentația acestor păpuși au cunoscut transformări incredibile, urmând trendurile momentului.

Au fost lansate chiar modele ce imitau aspectul fizic și stilul marilor vedete de la vremea respectivă. Astfel, copiii s-au putut juca cu păpuși ce seamănă cu Cher, Beyonce, Elizabeth Taylor, Diana Ross, Cindy Lauper, Jennofer Lopez ori Katy Perry. Au fost lansate păpuși-copie și ale unor cupluri celebre – Elvis și Priscilla Presley. Kate Middleton și Prințul William sau păpuși reprezentând monștri sacri ai cinematografiei – Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor, Marilyn Monroe.

Text Cristina Dudău

Foto Hepta