Părul cu glitter, trendul momentului

Probabil ai observat că în ultimul an, la festivaluri, tot mai multe fete poartă machiaje stridente cu sclipici, care imită unicornii sau sirenele.

Mai mult, pe lângă machiaje şi unghii, de vreo trei ani, sunt tot mai multe tinere care folosesc culori puternice şi în păr, iar pentru diferite ocazii, adaugă şi mult sclipi.

Poate că ţie nu-ţi surâde ideea de sclipici în păr, care ori curge, ori încâlceşte părul, aşa că noi am descoperit ultimele două trenduri pentru a avea un păr sparkling, fără sclipici.

 Firele lucioase

Trendul cu fire de păr colorate şi sclipicioase este la mare căutare în acest sezon. Firele de păr pot fi împletite sau lăsate liber printre firele de păr normal. Acestea se pot prinde cu clipsuri sau se pot înnoda de firele de păr normal. Se pot pune la salon sau, dacă te descurci şi singură, le poţi comanda online şi le poţi prinde acasă.

Şi Beyonce a apelat la acest truc pentru premiile Grammy din 2010.

Diamante în păr

În 2020 vom vedea tot mai multe femei cu “diamante” în păr. Trendul de a purta cristale în păr a apărut de ceva timp în Social Media printre adolescente. Însă la ultimul eveniment SAG, Charlize Theron şi-a făcut apariţia pe covorul roşu cu nişte diamante veritabile, pentru a-şi ascunde rădăcinile nevopsite.

 

Aşadar, nu contează vârsta pe care o ai, şi tu poţi să apelezi la astfel de trucuri pentru a te face remarcată la un eveniment.

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images