Părul în nuanțe închise, „pânza perfectă” pentru ombré

Am fost cu toții acolo. Cu doar câteva zile înainte de a merge la salonul de înfrumusețare, nu ai absolut nici o idee cu ce coafură nouă vrei să pleci de acolo. Totul, de la breton și culori la tunsori pixie, totul pare atrăgător, așa că răspunsul final tot pe internet îl vei căuta.

Evident acolo vei vedea fotografii frumoase coafuri în stilul ombré, tendința actuală pentru părul, care pare să stea bine oricui. Este foarte important toutuși să luăm în evidență și faptul că necesită puțină atenție și o rutină de întreținere, iar rezultatele pot fi demne de Instagram. Deoarece tehnica nu pornește de la nivelul scalpului, atunci când este realizată corect, puteți reveni la salon un an mai târziu și să nu ai nevoie de o retușare.

Există o mulțime de culori de păr și, dacă ai părul închis la culoare, ai ajuns la articlolul potrivit.  Părul în nuanțe închise este „pânza supremă” pentru orice vopsea ombré. Merge literalmente cu tot. Așadar, data viitoare când te îndrepți spre salon, optează pentru unul dintre următoarele stiluri pentru a fi stunning, toamna acesta șiu chiar și la iarnă.Maro închis până la Caramel Ombré

https://www.instagram.com/p/Bz34AubJuU9/?utm_source=ig_web_copy_link

Având vârfurile vopsite în caramel cremos îți oferă un aspect cool pe tot parcursul anului, fără a menționa toți banii și timpul pe care îi vei economisi alegând această culoare ușoară.

Negru și Icy Blue 

https://www.instagram.com/p/CDt5qzfn98e/?utm_source=ig_web_copy_link

Albastru deschis este experiența „rebelă” și scoasă din cutie care va atrage toate complimentele.

Ombré de la brun închis la castaniu

https://www.instagram.com/p/CBo4ry6llBm/?utm_source=ig_web_copy_link

Această nuanță subtilă, dar vizibil superbă, este iubită de celebrități, stiliști și iubitorii de păr de pretutindeni pentru universalitatea sa. Arată superb pe fiecare tip de păr. Adică, uită-te la acele bucle.

Negru până la Silver Ombré

https://www.instagram.com/p/BhOM805HHkc/?utm_source=ig_web_copy_link

Această muncă sofisticată de vopsire este un bilet într-un singur sens pentru părul elegant al viselor tale și arată minunat cu orice culoare a pielii.

Negru până la violet Ombré

https://www.instagram.com/p/Bbf7dyPhqUG/?utm_source=ig_web_copy_link

Dacă îți dorești să atragi toate privirile, alege culoarea mov. Îți va oferi un aspect misterios care este încă iubit de critici.

Negru și alb

https://www.instagram.com/p/BeTH2TPBQK4/?utm_source=ig_web_copy_link

Această tendință a existat pentru ceea ce pare pentru totdeauna și, cu o singură privire, vei vedea că această tendință va rămâne o tendință actuală.

Negru și roz

https://www.instagram.com/p/B8X6fTjBJ8H/?utm_source=ig_web_copy_link

Rezervă acum online, în farmaciile Catena vopseaua de păr COLOR&SOIN care acoperă pâna la 100% firele albe, chiar de la prima aplicare. Nu uita să îți îngrijești părul vopsit cu șamponul pentru păr deschis și închis de la COLOR&SOIN, alături de balsamul hrănitor pentru păr vopsit proaspăt.

Text: Iulia Mirică