Patrick Grant pentru Debenhams

Patrick Grant pentru DebenhamsPatrick Grant a realizat o colectie special pentru brandul Debenhams si este cel mai recent personaj care s-a alaturat acestui proiect ce a aparut din initiativa Debenhams, astfel Patrick s-a implicat practic activ alaturi de alte nume cunoscute precum Jasper Conran, John Rocha sau Henry Holland. Colectia va fi lansata in sezonul de toamna-iarna 2013/2014 sub labelul Hammond & Co by Patrick Grant si va avea un stil contemporan, accesibil, insa, cu toate acestea, clasic.

Si daca Sevile Row (brandul care ii apartine lui Patrick) este practic un simbol al croitoriei, cu Hammond & Co s-a lucrat foarte mult pentru ca totul sa fie perfect, fiecare piesa sa aiba proportiile perfecte, astfel incat istoria sa continue sa fie scrisa. Realizate de insusi Patrick Grant, costumele vor fi unele casual, care vor pleca de la 14 si vor ajunge pana la 299 de lire sterline.

Text: Ruxandra Raica

aprilie 11th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate