Pepe s-a recăsătorit în secret! Încă de acum 3 luni…

pepe nuntaZi de mare sărbătoare pentru Pepe! Artistul latino şi-a sărbătorit pe 10 iulie, ziua de naștere. Iar aniversarea celor 43 de ani împliniți a început chiar de la miezul nopții, când cele mai importante persoane din viața lui i-au făcut o surpriză uriașă.

Însă la rândul său, artistul și-a surprins fanii cu un pas pe care pare că l-a făcut deja în relația cu noua parteneră de viață a lui, Yasmine Ody, cea care l-a făcut de curând tată de băiat.A luat numele soţului

Pepe a dezvăluit pe rețelele de socializare cum l-au surprins la miezul nopții cele mai importante persoane din viața lui. Este vorba de partenera sa de viață Yasmine Ody și fiicele lui – Rosa și Maria. Ele au apărut din senin și i-au cântat artistului „La mulți ani!”, fapt ce a adus un mare zâmbet pe chipul cântărețului.

Și iubita Yasmine a postat pe contul ei de Instagram o imagine în care apare alături de Pepe. A adăugat și un mesaj emoționant care, cu siguranță, a ajuns la sufletul artistului.

„La mulți ani, sufletul meu!”, a scris Yasmine pe poza în care cei doi par extrem de fericiți unul lângă altul.

Și-au spus DA în secret

Însă un alt detaliu a atras atenția tuturor fanilor lui Pepe. Mai exact, mulți au observat că iubita lui Pepe și-a schimbat numele afișat în online – din Yasmine Ody, în Yasmine Pascu, adică numele de familie a lui Pepe, pe numele său din buletin Ionuț Nicolae Pascu.

Așa se face că mulți dintre fanii artistului s-au gândit imediat că Pepe s-a recăsătorit în secret! Iar acest lucru este o surpriză mare, însă s-ar susține prin faptul că Yasmine l-a adus de curând pe lume pe cel mai nou membru al familiei lui Pepe, care acum este și tată de băiat!

Fratele l-a dat de gol

„Sunt căsătoriți de mult. Înainte de Paște s-au căsătorit. Să fie fericiți, să le dea Dumnezeu tot binele din lume. A fost un eveniment restrâns, maximum 40 de persoane. Pepe a știu să își facă lecțiile fără tamtam. Petrecerea a avut loc într-un restaurant din Capitală, foarte intim, îi mulțumesc patronului pentru felul în care ne-a primit și pentru că a fost discret, la fel ca noi. De ziua lui, îi urez să rămână așa cum e, să îi trăiască toate cele 3 fete de aur, diamantele lui, și să-i trăiască și să fie mândru de băiatul lui, este cel mai frumos cadou. Pepe are un suflet de aur. Dacă toată lumea ar avea un suflet ca al lui, nu ar mai exista războaie. Pepe nu cred că a dezamăgit pe cineva. Merită tot binele din lume, sunt fericiți, au o familie frumoasă! Îi iubesc și când dorm! Noi, frații, nu putem trăi unul fără celălalt!”, a declarat Giani Pascu, fratele lui Pepe, pentru impact.ro.

Numele ales de Pepe pentru băiețelul său!

Cu ceva timp înainte de a se naște băiețelul, co-prezentatorul de la „Te cunosc de undeva!” a dezvăluit ce numele a ales pentru copilul său. Și a surprins pe toată lumea cu alegerea făcută.

Potrivit declarațiilor sale, cel mic îi va purta chiar numele lui de scenă, care a rămas în memoria fanilor după atâția ani de carieră. Astfel, vedeta consideră că numele său este unic și cine ar fi putut să îl numească „Pepe” pe băiețelul lui dacă nu chiar el?

„Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui „Pepe”, nu eu?!”, a povestit Pepe, citat de Spynews.

Pepe și Yasmine, noua parteneră de viață de după divorțul de Raluca Pastramă, formează un cuplu de mai bine de un an. Însă se știe că cei doi se cunosc de mai mulți ani, ea fiind make-up artist cu care artistul a mai colaborat în diverse proiecte.

Și chiar dacă a trecut printr-un divorț cu scandal și acuzații grave, Pepe a spus clar și răspicat, încă de anul trecut, că își dorește să se recăsătorească și chiar să mai aibă un copil.

„Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă. Poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu!”, a mărturisit Pepe, la aceea vreme.

Adelina Mariş

Foto Instagram