Cu ce fotomodel se iubește Pepe

Cântărețul de muzică latino Pepe și Raluca Pastramă s-au despărțit acum câteva luni, însă artistul nu a pierdut timpul și a început să se afișeze cu o nouă femeie, fost fotomodel. Cunoscută de pe Instagram cu numele de Yasmine Ody, noua iubită a lui Pepe are 26 de ani și este un make-up artist cunoscut pentru că machiază mai multe vedete autohtone.

Zvonurile au apărut chiar luna trecută când Pepe a fost surprins la un local din Herăstrău alături de noua sa cucerire, dar și de antrenorul lui și de soția acestuia. Se pare însă că acum am primit și confirmarea relației dintre cei doi.

”Am recunoscut că suntem împreună și am postat pe Instastory. Noi ne întâlnim, discret, de ceva vreme, dar acum am fost văzuți public împreună pentru că am decis să ne afișăm și public”, a declarat Pepe pentru Fanatik.

”Eu, în perioada asta, am alte priorități, mă ocup de copiii mei, de afaceri, de Youtube, de lucrurile care mă interesează cu adevărat. (…) Sunt bărbat și mă bucur de tot ce pot să fac acum. Dacă îmi doresc să mă întâlnesc cu cineva, o fac, și o fac din postura de bărbat liber”, a adăugat artistul. 

”Nu mă întreba de Raluca, sunt la cafea cu Yamine (râde, n. red.). Suntem acum în tatonări, ne-am văzut în oraș, ne bem cafeaua împreună și discutăm. Ce pot să spun mai multe, este clar tot ce se petrece între noi, dar nu vreau să dau prea multe explicații pe acest subiect. Vom vedea unde vom ajunge”, a mai spus Pepe pentru aceeași publicație.

Se pare că artistul și frumoasa șatenă se cunosc de câțiva ani. Pe pagina de Facebook a tinerei există o fotografie în care aceasta îl ajută pe cântăreț cu machiajul.

Bettina Cristea

Foto: Instagram, Spynews