Noua iubită a lui Florin Ristei – concurentă la X Factor

Florin Ristei, în vârstă de 33 de ani, are o nouă iubită, dovada fiind numeroasele postări cu ei doi de pe rețelele sociale. Chiar dacă îi place să fie rezervat în ceea ce priveşte viaţa personală, Ristei a fost cucerit de una dintre concurentele de la X Factor, Naomi Hedman.

Model și cântăreaţă, englezoaica de 27 de ani care i-a furat inima lui Ristei este cunoscută în lumea showbiz-ului, ea având colaborări muzicale chiar și cu  Nicki Minaj.

Naomi și-a făcut apariția la emisiunea X Factor cu hit-ul cântăreței Alicia Keys, „Fallin”, doar că jurații nu s-au lăsat impresionați de la început de ea. „Naomi, cred că dacă ai fi ales un alt cântec, unul potrivit pentru vocea ta, interpretarea ta ar fi fost mai bună. Ai carismă, sex-appeal, frumusețe și cred că meriți un loc în această competiție”, i-a spus Loredana Groza. Juraţii i-au mai oferit o şansă, Naomi alegând piesa „If aint got you” tot a Aliciei Keys.

https://www.instagram.com/p/CFkoyLwpcc7/

În acel moment, Florin Ristei s-a dus alături de ea pe scenă să o acompanieze, iar cântărețul a împărtășit o fotografie cu fanii săi, din timpul interpretării. În cele din urmă, Delia s-a lăsat convinsă de Naomi că ar fi potrivită pentru echipa ei.

După puţin timp, Florin şi Naomi au început să se afişeze tot mai des împreună în mediul online, dar fără să facă declaraţii publice despre relaţia lor.Despre noua iubită a lui Florin Ristei

https://www.instagram.com/p/CGYAlypB4T9/

Am 27 de ani. Locuiesc în Londra. Sunt model, dansez și cânt de când eram foarte mică. Da, Ristei m-a ajutat. M-a salvat. M-a ajutat să mă relaxez. Eram foarte încordată și el m-a ajutat. Mulțumesc pe această cale. Nu este nimeni cu mine aici, dar am doi prieteni în România în acest moment. Este doar o coincidență. Dar am venit singură de la Londra”, a mărturisit Naomi Hedman în competiţie.

Photo: Elle.ro