Raluca şi Pepe se întrec la făcut copii. Vezi ce va avea ea!

Raluca şi Pepe vor fi din nou părinţi! Raluca Pastramă este însărcinată în şase luni. După ce au circulat câteva zvonuri în ultimul timp, informaţia a fost confirmată chiar de aceasta asta la doar o zi după ce Pepe a anunţat şi el că va fi tată din nou!

Raluca Pastramă mai are două fetițe, în urma mariajului de 8 ani, cu Pepe, pe Maria, în vârstă de 8 ani, dar și pe Rosa, în vârstă de 5 ani.

Raluca şi PepeRaluca Pastramă, mamă de fată

La doar câteva luni de la divorțul cu scandal de Pepe Raluca a intrat într-o relaţie cu un bărbat a cărui identitate o ţine ascunsă. Chiar şi atunci când postrază imagini pe reţelele de socializare Raluca Pastramă blurează chipul partenerului ei pentru a nu putea fi identificat. Dar, chiar dacă ea nu a fost foarte generoasă cu informaţiile presa a aflat totuşi câte ceva despre acesta.

Bogate in arome pretioase, delicate, sapunurile si gelurile de dus Nesti Dante promit o experienta senzoriala de exceptie, transformand fiecare baie intr-un moment de rasfat.

Raluca Pastramă l-a cunoscut anul trecut pe Ibrahim, un bărbat de 27 de ani, de origine arabă, de care s-a îndrăgostit lulea. Iar confirmarea unei relaţii serioase nu poate fi decât un bebeluș! Fosta soţie a lui Pepe este însărcinată în șase luni, așa că nu mai are mult de așteptat până când le va aduce celor două fetiţe pe care deja le are, o surioară sau un frățior!⁠ Se pare totuşi că va fi o surioară!

Bărbatul misterios

Raluca a preferat să-și trăiască noua poveste de iubire departe de ochii curioșilor, fapt pentru care a reușit să-și țină sarcina secretă până acum.

”Da, este adevărată informația dumneavoastră. Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre. Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă”, au fost cuvintele Ralucăi Pastramă, pentru un post de televiziune, deşi nu a vrut, deocamdată, să intre în detalii.⁠

Un lucru este cert însă. Ambii foști soți Pascu iubesc din nou, și vor deveni din nou părinţi alături de alţi parteneri. Fără să uite, totuși, că au două fetițe minunate împreună care au nevoie de ambii părinții.

Vezi aici interviul dat de cei doi pentru Tonica! Pepe: „Tot ce fac este pentru sotia mea si pentru fetele mele”

Cristina Dudău

Foto Instagram, Cristina Ardelean pentru Tonica, captura video Instagram