Perlele, noile vedete in produsele Nivea

nivea-q10Nivea transforma fascinatia perlelor intr-un lux accesibil prin noul produs lansat de curand, intitulat sugestiv Nivea Q10 Serum Pearls ce ofera tenului o ingrijire activa in lupta cu ridurile. Brandul Nivea s-a impus, de-a lungul anilor, pe piata cosmeticelor din intreaga lume. An de an, Nivea lanseaza produse folosind formule noi, in ton cu ceea ce se poarta.Perle si rafinament

Evenimentul a avut loc intr-o locatie deosebita unde, pe tot parcursul serii, vedete au fost perlele. Simbol al luxului si al rafinamentului datorita elementelor ce pot transforma o femeie intr-o ambasadoare a stilului, perlele au devenit si sursa de inspiratie pentru industria cosmetica. Secretul noului produs a fost dezvaluit in cadrul prezentarii acestuia, cand am aflat ca Nivea Q10 Serum Pearls contine perle ce se activeaza in momentul dispersiei. Formula acestui nou produs are la baza o tehnologie unica, datorita perlelor combinate cu coenzima Q10, ce lupta impotriva radicalilor liberi, lasand pielea sa respire, oferindu-i luminozitate si prevenind, in acelasi timp, ridurile. Datorita concentratiei puternice de ingredient activ, Nivea Q10 Serum Pearls poate fi folosit independent sau alaturi de crema de zi sau de noapte, in functie de rutina zilnica a fiecarei femei. Totodata, contine acid hialuronic si creatina care ajuta la regenerarea celulara.

Muzica buna si sfaturi de calitate

Auzul ne-a fost incantat de vocea minunatei Aylin care a interpretat diverse piese in stilul cu care ne-a obisnuit, dupa ce Dana Sota a dat cateva sfaturi in calitate de speaker. Cunoscuta drept consultant in frumusete, aceasta a mentionat faptul ca tenul arata fix cum meritam: daca l-am ingrijit corect, cu produse potrivite, de calitate, daca nu l-am expus fara protectie la soare, daca ne-am hranit cum trebuie si am baut suficienta apa, daca nu am pierdut noptile si nu am fumat, adica daca stilul nostru de viata este unul sanatos, atunci si tenul nostru va fi la fel – sanatos, cu aspect proaspat si tanar. O seara in care rafinamentul si-a spus cuvantul alaturi de perle, vedetele evenimentului, de aceasta data in cosmetica.

Text: Andreea Maria Varlan