Petitoarea moderna, un nou trend offline

Petitoarea moderna, un nou trend offline

Va mai amintiti de petitoarea din povestile copilariei, acea persoana care inlesnea casatoria intre doi tineri? Ei bine, iata ca si astazi, in era moderna, mai exista astfel de intermediari ai dragostei, dedicati in special persoanelor care sunt prea ocupate sa observe sageata lui Cupidon.

Cerasela Rogen, petitoarea moderna

Cerasela Rogen, speaker motivational si relationship coach, inspirata de povestile celor care i-au trecut pragul pana acum, a creat, dupa un concept unic, workshopul gratuit Perechea Potrivita. In cadrul acestui seminar se vor aborda teme si exercitii practice despre atractie, conexiune si relationare, iar persoanele singure vor fi invatate cum sa se simta bine cu ele insele, mai ales atunci cand se afla intr-o relatie. De asemenea, vor fi ajutate sa-si inteleaga nevoile emotionale si sa-si gaseasca partenerul cu care rezoneaza cel mai bine, in ciuda faptului ca timpul nu este de partea lor. Totodata, cei care participa la training vor invata cum sa isi utilizeze propria energie pentru a cuceri si care sunt pasii concreti pentru a avea o relatie stabila si armonioasa, bazata pe iubire, intelegere si respect. Evenimentul va avea loc miercuri, 17 februarie, ora 19.00, la Hotel Marshal Garden Dorobanti.

Text: Madalina Manole

februarie 12th, 2016 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate