Prima editie a Galei Premiilor „Stela Popescu”

Gala „Stela Popescu”, desfasurata miercuri seara la locul de munca al regretatei artiste, Teatrul de Revista Constantin Tanase, a adunat multe vedete, care au depanat amintiri si au varsat lacrimi pentru admirabila actrita.

In deschiderea evenimentului, in foaierul Salii Savoy a Teatrului de Revista Constantin Tanase, a fost prezentata o expozitie de fotografie dedicata actritelor Stela Popescu si Cristina Stamate, semnata de artistul Dragos Zaharia.

Prima editia a Galei Premiilor „Stela Popescu”, eveniment organizat la initiativa fiicei sale adoptive, Doina Maximilian, si a nepoatei acesteia, Stanca Radu, a strans laolalta multe celebritati din cinematografie, muzica si teatrul romanesc. Toate i-au adus un omagiu Stelei Popescu si au depanat amintiri despre cea care a fost steaua teatrului romanesc, actrita care in luna decembrie si-ar fi aniversat ziua de nastere.Femei de succes

In cadrul primei editii a Galei Premiilor „Stela Popescu” au fost premiate femei de succes cu o cariera in domeniile in care Stela Popescu a performat, au precizat prezentatorii galei, actorii Ana Maria Donosa si Cristian Simion.

Trofeul de Excelenta „Stela Popescu”, pentru merite deosebite, a fost oferit autoarei proiectului „Niciun copil singur in spitale”, Adelina Toncean.

Premiul „Stela Popescu” pentru excelenta in teatru i-a fost oferit actritei Adriana Trandafir, in timp ce distinctia pentru excelenta in cinematografie a revenit actritei Mihaela Sirbu.

Cel mai aplaudat moment a fost cel in care actorul Adrian Titieni a anuntat Premiul Stela Popescu pentru intreaga activitate, inmanat Tamarei Buciuceanu-Botez.

Interpreta Andra a fost distinsa cu Premiul pentru excelenta in muzica, iar realizatoarei si prezentatoarei TV Teo Trandafir i-a fost inmanat Premiul pentru excelenta in televiziune.

Distinctiile au fost inmanate de actorii Alexandru Arsinel, Adrian Titieni, de actorul si regizorul Dan Tudor, de criticul de film Irina Margareta Nistor, de regizorul Laurentiu Damian si de compozitorul Horia Moculescu.

Gala Premiilor „Stela Popescu” s-a incheiat cu premiera filmului documentar „Popeasca”, realizat de nepoata Stelei Popescu, regizoarea Stanca Radu.