Prima impresie: Colectia de toamna Miu Miu

Prima impresie - colectia de toamna miu miuMiu Miu a facut-o din nou! Nicio surpriza, cel putin nu pentru noi, deoarece aceasta marca ofera in mod constant unele dintre cele mai uimitoare colectii de pantofi realizate vreodata. Mocasinii fac furori mai ales atunci cand vine vorba de firma Miu Miu, reprezentativa pentru orice barbat sau femeie care isi doreste sa fie in centrul atentiei.

Si pentru ca nu avea cum sa fie altfel nici de aceasta data, propunerile colectiei Miu Miu pentru toamna 2012 sunt de-a dreptul vibrante. Pantofii din noua colectie te fac sa stralucesti, la propriu. Datorita aplicatiilor de sclipici si a culorilor tari, acestia reprezinta piese most wanted in aceasta toamna. Gruparea include modele din piele cu brevete nud, imprimeuri albastre din piele de piton si (preferatul nostru) mocasinii cu sclipici auriu.

Chiar daca purtatul lor este destul de riscant – daca nu sunt alesi cum trebuie, iti pot ruina tinuta – gandeste-te doar cat de draguta ar fi o pereche de pantofi “sclipitori” purtati la pantaloni si la o bluza flowy simpla. Ahhhh!

Iti doresti cu orice pret o pereche de mocasini Miu Miu? Ei bine, iti poti achizitiona unul dintre modelele prezentate mai jos de catre noi, modele ce sunt disponibile online. Go shopping!

Text: Andreea Popescu

{besps}/321/Iulie2012/Pantofi|width=400|height=650{/besps}