Prima zi a Festivalului Inimii Catena, succes de proportii

Prima zi a Festivalului Inimii Catena a strans mii de oameni in Oraselul Copiilor. Sambata, festivalul a debutat cu voie buna, surprize pentru public si recitaluri sustinute de artistii momentului. Gazdele serii, comediantii Cosmin Natanticu si Catalin Neamtu, au intretinut atmosfera si i-au invitat pe toti cei prezenti sa participe la concursurile cu premii, tombole si karaoke.
Pe scena au urcat pe rand unii dintre cei mai iubiti artisti ai momentului: Pepe, Lidia Buble, Nico, Alex Velea, What’s UP, Nicoleta Nuca, care au asigurat o seara pop-dance memorabila, plina de energie si veselie. Nu au lipsit nici momentele de improvizatie care au antrenat publicul.
S-au castigat premii diverse: carucioare pentru cumparaturi, mii de ursuleti de plus, girafe pentru masurarea inaltimii copiilor, iar in urma tombolei organizate, un fericit castigator se va putea bucura de acum inainte de o tableta Galaxy Tab S2.

Festivalul continua si astazi

Evenimentul sustinut de Tonica, Farmacia Ta, Slab sau Gras si Senso continua si astazi cu momente umoristice sustinute de neobositii Stela Popescu si Alexandru Arsinel, dar si cu muzica populara.
Incepand cu ora 15:00, sunteti invitati sa continuati distractia! Sub genericul „Inima de roman”, va avea loc un megaconcert de muzica populara si de petrecere asigurat de indragitii Aneta Stan, Florin Vasilica si Grupul „Teleormanul”, Steliana Sima, Cristina Gheorghiu, Nicolae Datcu, Mihaela Gurau, Marius Zorila si Lavinia Goste, si prezentat de Varul Sandel.
Nu lipsesc nici astazi concursurile cu premii si nu uitati, accesul este liber!
septembrie 25th, 2017 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate