„Project Love” – Giambattista Valli x H&M

Foto: Kendall Jenner si Giambattista Valli

Gala AmfAR de la Cannes este o aventura plina de glam cu designeri de top, actrite celebre si supermodele. Daca gala de anul acesta este mai plina de farmec decat in ​​trecut, este datorita lui Giambattista Valli si H & M, care vor anunta oficial in aceasta seara colaborarea dintre ei.

Italianul stabilit la Paris a creat o colectie in editie limitata de rochii de seara pentru femei, dar si costume pentru barbati. Colectia flash va fi lansata in magazinele selectionate H & M din intreaga lume si pe site-ul H & M sambata, 25 mai. (O colectie mai mare va fi lansata pe 7 noiembrie). In aceasta seara, Kendall Jenner, Chiara Ferragni, Bianca Brandolini, Chris Lee Yuchun), HER si Ross Lynch poarta noile creatii Giambattista Valli si H & M , transformand covorul rosu de la Cannes intr-un adevarat podium de moda.Couture la preturi mici

Ann-Sofie Johansson, consilierul creativ al H & M, il insoteste pe Valli si modelele sale la gala. “Giambattista este intr-adevar un maestru cand vine vorba de frumusete, glamour si sofisticat, suntem cu adevarat fericiti sa lucram cu el”, a declarat ea pentru Vogue. “Vrem mereu sa avem diferite colaborari, cat mai inedite. Aceasta colaborare este diferita fata de colaborarea cu Moschino de anul trecut. Este prima data cand lucram cu cineva care realizeaza couture. Couture la preturile H & M. De la $ 17.99 pana la $ 649, pre-lansarea de sambata include atat haine cat si accesorii, dar si o reinterpretare a celebrului coliere Valli din perle.

“Am denumit acest proiect “Project Love “, a spus designerul. “Lucrul care ma face cel mai fericit in viata este sa pot face pe cineva fericit.” A fost foarte distractiv sa creez pentru barbati pentru prima data. Toata lumea stie ca fetele iau articole vestimentare din dulapurile barbatilor, dar de data asta pentru barbati am ales materiale pretioase cu diferite printuri, forme sau ornamente imprumutate din garderoba feminina.”

Text: Iulia Mirica