Ralph Lauren se gandeste sa realizeze un show dedicat barbatilor

Ralph Lauren se gandeste sa realizeze un show dedicat barbatilorEste posibil ca designerul Ralph Lauren sa revina pe podiumuri cu un show dedicat de data aceasta in totalitate barbatilor. Designerul, care isi prezinta colectia principala in cadrul New York Fashion Week, detine mai multe labeluri dedicate barbatilor, insa nu a mai realizat o prezentare dedicata in intregime barbatilor inca din anul 2007.

Designerul a venit cu cele mai noi creatii barbatesti, insa nu in cadrul unei prezentari. Exista mai multe labeluri asupra carora trebuie sa se concentreze. „Ne-am dezvoltat atat de mult, incat imi este greu sa ma decid. Ne-ar placea sa facem acest lucru, insa ne gandim cum ar trebui sa punem lucrurile cap la cap. Suntem o companie internationala acum si scopul nostru este sa fim cunoscuti de si mai multi oameni din lume. Ar fi dragut sa alegem si muzica, iar partea artistica a show-ului este foarte importanta.

Potrivit speculatiilor aparute, designerul a ales Parisul ca destinatie pentru o astfel de viitoare prezentare.

Text: Ruxandra Raica

februarie 6th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate