Raluca Bădulescu și noul iubit: prima poză împreună!

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

Raluca Bădulescu nu se mai ascunde. Iubește din nou și vrea să arate tuturor cine este bărbatul care o face să radieze de fericire. Vedeta TV a postat pe contul de socializare imagini alături de noul ei iubit, Rareș. Așa a apărut și prima poză împreună în spațiul public.

Raluca Bădulescu a postat mai multe imagini în care apare alături de noul ei iubit. Și se pare că o face să simtă din nou fiorii dragostei. Chiar apare în ipostaze tandre cu noul iubit, într-una dintre imagini, când partenerul își cuprinde iubita cu unul dintre brațe.

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram


Cine este noul iubit al Ralucăi Bădulescu

După mai mulți ani de mariaj, Raluca Bădulescu și soțul ei, Florin Stamin, au decis să-și spună adio. Dar se pare că de ceva vreme, a apărut din nou soarele pe strada blondinei. Acum, vedeta TV pare că simte din nou fluturi în stomac! Și “vinovat” pentru acest lucru este Rareș, noul iubit, lângă care Raluca pare extrem de fericită.

Despre iubitul Ralucăi Bădulescu aflăm, de pe rețelele de socializare, că este un tânăr medic cu o carieră în plină ascensiune. Iar de curând iubita lui nu mai e așa indiscretă cu privire la noua relație, așa că au apărut deja imaginile din prima vacanță a celui mai proaspăt cuplu din showbiz. Deși nu a dezvăluit unde au petrecut, alături de cei doi îndrăgostiți a fost și Cătălin Botezatu, așa cum au dezvăluit story-urile postate de blondină.

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

Raluca Bădulescu, despărțire pe cale amiabilă de fostul soț

La începutul acestei veri, Raluca Bădulescu s-a despărțit în condiții amiabile de fostul soț, Florin Stamin. Invitată la podcastul lui Gojira, vedeta TV a vorbit și despre relația cu fostul soț, cu care a recunoscut că a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 13 ani.

„Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna. Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile. Suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună. Însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare”, a declarat Raluca Bădulescu.

Mai mult, Raluca a ținut să precizeze chiar și că Florin era mult mai fericit înainte de a o cunoaște pe ea.

„Pe soțul meu, pe Florin l-am cunoscut la un after hours. Îmi plăcuse mult de el, foarte mult. Se întorsese din Valencia, eu mai țărancă de aici nu știam ce îmi povestea. A fost și el fericit până să mă cunoască pe mine. Acum e fericit în continuare. El are viața lui, eu am viața mea. Am stat pe capul lui nasol”, a declarat Raluca Bădulescu, în același podcast.