Raluka a lansat single-ul „Undone” cu un videoclip incendiar

Raluka, artista cunoscuta publicului din Romania pentru vocea sa speciala si hit-urile lansate, lanseaza un nou single in limba engleza, „Undone”. Piesa beneficiaza si de un videoclip care transmite multa energie si in care artista apare in ipostaze foarte senzuale.

„Undone” a fost compusa de Marco & Seba, iar versurile sunt scrise de buna ei prietena, Irina Rimes. Videoclipul a fost realizat de NGM Creative (regie Bogdan Paun, DOP Alexandru Muresan), produs de catre LOOPS Production si filmat la NUBA, cu o coregrafie semnata de Cristian Miron.

„De prima data cand am ascultat piesa „Undone” am inceput sa dansez. E o piesa ritmata, perfecta pentru vremea de afara. Ma bucur ca dupa ultimele single-uri lente pe care le-am scos in ultima perioada revin cu ceva energic. Sunt foarte entuziasmata de rezultatul final si sper sa placa publicului la fel de mult cum imi place si mie”, a declarat Raluka despre noua sa piesa.

Raluka este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania, cu numeroase piese prezente in topuri saptamani la rand. Colaborarile artistei cu Dj Sava, „Aroma”, „Aer”, „Love You”, „I Like That Trumpet”, au devenit hit-uri, avand succes si la nivel international. De asemenea, artista a colaborat si cu Killa Fonic pentru single-ul „Dulce otrava”. De curand, Raluka a lansat alaturi de Vescan piesa „Ca doi necunoscuti”.

Piesele „Zbor”, „Ieri erai”, „Cine sunt eu” au fost produse in studiourile Quantum Music, casa de discuri ale carei baze au fost puse chiar de Raluka.

Text: Iulia Mirica