Raw Generation, din nou in Bucuresti

expozitie-ligia-popEditia cu numarul noua a Expozitiei Nationale Raw Generation va avea loc anul acesta in data de 14 iunie, in Bucuresti. Evenimentul se va desfasura intre orele 09:00 si 19:00 in cadrul complexului Romexpo, pavilionul C. Dedicata unui stil de viata sanatos, expozitia va fi cu vanzare si se va intinde pe o suprafata de 2.500 mp.Tombole cu premii pentru participanti

Organizatoarea Expozitiei Nationale Raw Generation este Ligia Pop, cea care alaturi de Raoul Pop promoveaza de cinci ani hrana fara foc. In cadrul evenimentului, nutritionisti si cosmeticieni vor sustine seminarii de initiere in domeniul alimentatiei raw-vegane, iar prezentarile de sanatate si demonstratiile culinare vor intregi atmosfera. De asemenea, persoanele care vor participa vor fi incluse automat intr-o tombola cu premii, organizata pe baza biletului de intrare care va fi in valoare de doar 10 lei.

Pentru mai multe detalii despre Expozitia Nationala Raw Generation, intrati pe www.rawgenerationexpo.com sau www.ligiapop.com.

Revista Tonica sustine un stil de viata sanatos si este partener media al Expozitiei Nationale Raw Generation.

Text: Madalina Manole