Reem Acra – O lectie de seductie

-0a0aPrincess-Spring-Bridal-Gown-2012-Collection-by-Reem-Acra-Designer-32Fascinanta lume a haute couture-ului si a rochiilor de mireasa in viziunea creatoarei Reem Acra evoca seductie la nivel de arta.

Designerul de origine libaneza Reem Acra si-a pus amprenta in industria modei in 1995, anul in care si-a deschis prima casa de haute couture si a lansat prima colectie de rochii de mireasa ce-i poarta numele. Afinitatea si talentul creator le-a mostenit de la bunica ei, care a initiat-o in arta broderiei.

A studiat in acest sens in Paris si New York la “Esmod Ecole de Mode” si “Fashion Institute Of Technology”. Personalitatea stilului si finetea detaliilor si-au castigat reputatia impecabila si notorietatea, reusind sa atinga cele mai inalte standarde de performanta, Reem Acra fiind situata in randul celor mai apreciati designeri de talie internationala.

Designul revolutionar Reem Acra – limbajul feminitatii pure

Rafinamentul, eleganta si senzualitatea sunt specifice creatiei Reem Acra. Simtul estetic deosebit, tehnica desavarsita, coexistenta elementelor traditionale si inovatoare imbinate intr-o armonie perfecta sunt atributele care individualizeaza stilul creatoarei.

Autenticitatea, broderiile spumoase, matasea de cea mai buna calitate, detaliile florale, dantela fina, bijuteriile opulente, drapajele asimetrice, discretia cromatica si artificiile inovatoare incadreaza tabloul fantasmagoric al creatiilor Reem Acra.

{besps}acra|width=400|height=400{/besps}

Incrustatii de cristale Swarovski, aplicatiile sofisticate si paietele sunt atribuite adecvat, cu scopul de a accentua luxul debordant al rochiilor. Frumusetea clasica, romantismul detaliilor si eleganta absoluta a rochiilor de mireasa Reem Acra reprezinta o declaratie de originalitate si stil. Respectand acelasi standard calitativ, creatoarea este cunoscuta si pentru colectia fascinanta de rochii de seara, demna de covorul rosu.

Ornamentele sofisticate, detaliile inovatoare contrastate de simplitate si naturalete sunt un match perfect pentru femeia care a depasit limita conventionalului si crede in puterea seductiei. Creatiile Reem Acra se adreseaza exclusiv femeilor moderne, romantice, elegante, dar si feminine prin naturaletea lor.

Renumita creatoare este in topul preferintelor, mai ales cand vine vorba de covorul rosu, celebritati precum Angelina Jolie, Jennifer Lopez, Sofia Vergara, Eva Longoria, Halle Berry, Taylor Swift sau Olivia Wilde sunt adeptele stilului impus de celebra creatoare.

Reem Acra este in prezent un nume impozant in industria modei si unul dintre cel mai bine cotati designeri de lux din sectorul rochiilor de mireasa.

 

 

Text: Alexandra Lupu