Relatiile la distanta: aspecte care te ingrijoreaza

relatiile-la-distantaUnii sustin ca relatiile la distanta nu se vor incheia niciodata cu o casnicie pentru ca astfel de relatii sunt, pur si simplu, sortite esecului. Distanta, faptul ca cele doua persoane se intalnesc foarte rar si nu au experienta locuitului impreuna sunt factori care distrug o relatie ce se desfasoara in orase, tari sau pe continente diferite. Exista insa si parteneri care se hotarasc sa treaca la urmatorul nivel si sa se mute impreuna. De cele mai multe ori, intervin cateva intrebari, cateva chestiuni care par sa le nelinisteasca pe cele doua persoane care nu stiu exact la ce sa se astepte. Pe cateva dintre ele vi le expunem si noi mai jos!Cum se vor transforma conversatiile dintre noi?

Cercetarile realizate de-a lungul timpului au demonstrat ca, intr-un cuplu care are o relatie la distanta, comunicarea este foarte buna, si asta pentru ca el si ea petrec, cu siguranta, multe ore vorbind la telefon pentru a compensa lipsa momentelor petrecute impreuna. Intrebarea care intervine este daca atunci cand cele doua personaje vor locui impreuna, vor comunica la fel de bine sau daca la sfarsitul unei zile obisnuite, linistea se va asterne si doar televizorul va fi cel care se va auzi pe fundal. Merita incercat!

Isi va pierde viata sexuala scanteia?

Cand ai o relatie la distanta, este foarte usor sa mentii scanteia pentru ca ai foarte putin timp la dispozitie pentru a-l petrece alaturi de cealalta persoana. In cazul relatiilor la distanta, pasiunea atinge nivelul maxim, in timp ce inhibitiile nu au timp sa iasa la iveala. Universul sexual al celor doi pare a fi unul si acelasi. Ce se intampla insa in momentul in care intervin problemele de zi cu zi? Asta ramane de vazut!

Ce se va intampla cu vechile obiceiuri ?

Evident ca vor exista schimbari, poate nu chiar unele majore, dar cu siguranta vor fi. Cand relatia de la distanta se muta intr-un apartament cu doua camere, s-ar putea sa realizezi ca nimic nu este atat de simplu pe cat pare. Chiar si un obicei absolut normal, cum ar fi frecventarea salonului de infrumusetare, poate suferi modificari.

Oare relatia isi va pierde magia?

O vorba din popor spune ca atunci cand e mai rarut… e si mai dragut. Asa sa fie, oare? Daca ai o relatie la distanta, cand se apropie clipa de a reintalni persoana iubita, inima sta sa iti iasa din piept. Dorul si clipele de asteptare par interminabile, asa ca, de indata ce-l zaresti, nu prea te mai poti stapani. Atunci cand locuiesti in aceeasi casa si vezi zi de zi persoana iubita, emotia nu va mai fi la fel de mare, desi relatia poate avea sorti de izbanda.

Daca relatia nu va functiona, vor aparea resentimente?

Atunci cand te muti dintr-un alt oras sau dintr-o alta tara pentru o anumita persoana, asupra relatiei se va pune o foarte mare presiune. Daca relatia nu va functiona si nu te vei putea obisnui cu noul loc, atunci s-ar putea ca aceasta experienta sa iti lase un gust amar. Desigur, orice schimbare la nivelul relatiei s-ar putea sa te sperie, insa schimbarile nu strica intotdeauna relatiile. Asadar… merita sa incerci!

Text: Ruxandra Dumitrescu