Retete vegane fara foc, cea mai buna carte din Romania

Retete vegane fara foc, cea mai buna carte din RomaniaLigia Pop, autoare a sase carti cu tematica culinara si gazda show-urilor TV online Ligia’s Kitchen si De vorba cu Ligia, a fost desemnata castigatoarea premiului national la concursul Gourmand World Cookbook Awards, cartea sa, Retete vegane fara foc, fiind desemnata cea mai buna carte de retete vegane din Romania. Premiile se vor decerna in iunie, in China, acest concurs fiind considerat cel mai important eveniment de profil la nivel international.

Ligia Pop, un promotor al alimentatiei raw vegane

Ligia Pop este singurul raw food chef din lume care detine premiul si titlul de YouTube Next Chef si este, totodata, organizatoarea si fondatoarea expozitiei nationale Raw Generation, un eveniment prin care nutritionista isi doreste sa promoveze un stil de viata sanatos. Dupa sase ani de dedicare continua in acest domeniu, Ligia Pop poate fi considerata un adevarat deschizator de drumuri in ceea ce priveste alimentatia bazata preponderent pe cruditati.

Text: Madalina Manole

mai 18th, 2015 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate