Riccardo Tisci, inca 3 ani la Givenchy

Riccardo Tisci, inca 3 ani la GivenchyDesignerul Riccardo Tisci ramane director de creatie al Casei Givenchy pentru inca trei ani de zile, potrivit presei internationale. Se pare ca acestuia i-a fost prelungit contractul cu Givenchy.

Tisci lucreaza ca director de creatie pentru Givenchy inca din anul 2005, iar Casa se afla acum sub managementul lui Sebastian Suhl, si se pare ca designerul este foarte fericit de vestea primita. Riccardo este fascinat de latura gotica, dar si de minimalism si a reusit astfel sa atraga atentia asupra brandului Givenchy, care de-a lungul anilor nu si-a pierdut popularitatea. Designerul a venit cu o reinterpretare si cu un suflu nou, iar imaginatia sa si precizia l-au ajutat foarte mult in acest sens.

Givenchy anunta anul trecut in luna decembrie ca ia o pauza de la linia couture pentru a se concentra asupra proiectelor speciale. Asteptam cu sufletul la gura sa vedem ceea ce ne pregateste Givenchy.

Text: Ruxandra Raica

decembrie 30th, 2014 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate