Rilastil Acnestil – Votat Produsul Anului 2019 la categoria „Dermato-cosmetice anti-acnee”

Gama de produse Rilastil Acnestil, disponibila oficial in Romania exclusiv prin reteaua de farmacii Catena, a fost desemnata castigatoarea competitiei „Votat Produsul Anului 2019” la categoria Dermatocosmetice anti-acnee.

Premiile „Votat Produsul Anului® – Consumatorii premiaza inovatia”, ajunse la cea de-a 10-a editie in Romania, au fost acordate in urma votului consumatorilor romani, care au avut de ales din mai multe produse inscrise la fiecare categorie.

Studiul de piata care a stat la baza desemnarii produselor castigatoare a fost realizat online, pe 28 de categorii, pe un esantion de 4.814 de consumatori din Romania, reprezentativ pentru populatia din mediul urban, cu varsta cuprinsa intre 18 si 54 de ani, utilizatori de internet. Criteriile de evaluare au fost: inovatie, atractivitate, intentie de cumparare.

Premiul a fost ridicat de Carmen Popescu, specialist marketing produse dermato-cosmetice in cadrul Catena

Produsul Anului este un concept international care premiaza produsele inovative, activand in prezent in 47 de tari.

Solutii eficiente pentru frumusetea si sanatatea pielii

Rilastil Acnestil este o linie de produse dermato-cosmetice specializate in tratamentul acneei usoare si moderate si contine o crema tratament ten gras si mixt predispus la acnee si o spuma de curatare a tenului cu tendinta acneica.

Rilastil Acnestil corecteaza aspectul de piele ingrosata (hiperkeratoza), regleaza activitatea glandelor sebacee, reduce colonizarea bacteriilor foliculare si reduce inflamatia.

Gama Rilastil este fabricata in Italia, la Milano, de Institutul de Cercetari Biochimice Ganassini, fondat in 1935. Marca Rilastil a fost creata in 1972, cu scopul de a asigura solutii eficiente pentru frumusetea si sanatatea pielii.

Rilastil se pozitioneaza pe segmentul dermato-cosmetice premium si contine produse care se adreseaza principalelor probleme ale pielii.

Gama Rilastil a fost lansata oficial in Romania in 2018, unic importator si distribuitor oficial al acesteia fiind Fildas Trading.