Ritualul de îngrijire al Elei Crăciun

Mamă a trei copii, jurnalistă și blogger de succes, Ela Crăciun este modelul de femeie puternică pentru mii de urmăritoare din online. La fiecare nouă apariție a sa, vedeta tv apare fresh, radiantă și cu zâmbetul pe buze.

Însă cum se menține așa? Ce ritual de îngrijire are? Tonica a stat de vorbă cu Ela, pentru a afla secretul părului său bogat și cu volum, dar și a tenului strălucitor, și iată ce a aflat!

Care este ritualul tău de îngrijire al pielii pentru a o menține radiantă? Dar al părului?

“Ritualul meu de îngrijire seamănă, mai degrabă, cu o cursă contra cronometru. Când ai casa plină de copii, se întâmplă foarte des să pui o mască pe față și să uiți de ea și după o oră. Deci nu cred că este un ritual, ci de perseverența în a mă îngriji, indiferent de timpul pe care îl aloc acestei activități. Folosesc produse diverse pentru îngrijire și îmi place să testez și rețete noi. Prefer produsele organice sau cu ingrediente naturale, dar nu neglijez cremele cu acid hialuronic sau colagen.

Așa cum se poate vedea și în story-urile pe care le postez, îmi place să mă documentez înainte de a folosi un anumit produs pentru îngrijirea pielii. Mă consult cu sora mea, care este doctor și încerc să-i dau pielii mele vitaminele de care are nevoie. Acest lucru presupune și o alimentație bogată în vitamine. Nu uit să mă hidratez și să consum legume și fructe de sezon. Cred că fiecare dintre noi ar trebui să aloce măcar 10 minute pe zi îngrijirii, iar efectele se vor vedea în timp.”

Apelezi la măști naturale, făcute în casă, pentru piele sau pentru păr? 

“În general, nu folosesc măști pe care să le fac singură. Nu am pretenția de a fi un specialist, așa că îngrijirea părului meu este un subiect pe care îl las în seama celor care se pricep mai bine. Folosesc produse de îngrijire precum măști hidratante sau uleiuri de păr, dar când vine vorba de rețete, acestea trebuie să fie gata ambalate când ajung la mine.”

Vezi AICI cum a petrecut Ela Crăciun sărbătorile de iarnă!

Text: Bettina Cristea

Photo: PR