Robbie Williams, tată pentru a patra oară

Cântăreţul englez a devenit tată pentru a patra oară cu ajutorul unei mame surogat. Băieţelul nou născut va fi botezat Beau Benedict Enthoven.

Cel mic s-a născut de Ziua Îndrăgostiţilor, iar vestea a fost dată de mama lui Ayda. Mămica a postat recent un video pe contul de Instagram în care Robbie legăna bebeluşul.

Robbie și Ayda Williams s-au căsătorit în 2010 și, după venirea pe lume a primilor lor copii, Theodora Rose și Charlton Valentine, au făcut publice eforturile lor de a deveni din nou părinţi. Cei doi s-au cunoscut în 2006, pe când Robbie Williams locuia în SUA și s-au căsătorit în Beverly Hills, în august 2010, la vila pe care o deţin.

Robert Peter „Robbie” Williams este un cântăreț și compozitor englez, în vârstă de 46 de ani. Și-a început cariera ca membru al trupei Take That în 1990. În 1995, a părăsit formația, după ce vânduse 25 de milioane de albume, pentru a-și începe cariera solo.

Ayda Field Williams, născută Ayda Sabahat Evecan, este actriță și cântăreață americană de origine turcă, în vârstă de 40 de ani.

Text: Bettina Cristea

Photo: Instagram

februarie 25th, 2020 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate