Rochia albă – 10 modele pe care le poţi purta şi în septembrie

Deşi se spune că rochia albă se poartă doar în sezonul cald, de pe la sfârşitul primăvării şi toată vara, există şi câteva modele pe care le mai poţi purta şi la început la toamnă.

Oricare ar fi planurile tale de sfârşit de vară, o rochie albă elegantă este o piesă de investiție excelentă pentru garderoba ta şi pentru anii următori, datorită stilului versatil pe care îl are. Rochia albă poate fi purtată peste tot, de la birou până la plajă, și este mult mai uşor de accesorizat decât rochia colorată.

Deci, având în vedere acest lucru, am ales zece rochii albe de vară, pe care le vei putea purta sezon după sezon. De la trecerea anilor ’60 ai lui Ganni la frumoasa lenjerie înfrumusețată cu cristale de JW Anderson, iată unde să îți pornești cumpărăturile.

Rochia albă – Iată zece modele pe care le mai poţi purta şi în septembrie, când afară încă nu plouă.

 1. Zimmermann
 2. Ganni
 3. Gaala
 4. Emilia Wickstead
 5. Michael Kors
 6. JW Anderson
 7. Valentino
 8. Roksanda
 9. Sportmax
 10. Victoria BeckhamRochia albă se potriveşte perfect cu bronzul auriu, natural. Ai grijă de pielea ta vara asta, astfel încât bronzul să fie cât mai frumos, sănătos şi de durată. Cât încă te expui la soare, foloseşte gama Sun System de la Rilastil.
 11. Text: Bettina Cristea

Photo: Freepik, Harper’s Bazaar