Rochia de mireasa: tendintele lui 2016 prezentate in cadrul Bucharest Bridal Fashion Show

principala (restul in galerie)Intre 15 si 17 ianuarie, in cadrul Bucharest Bridal Fashion Show vor fi prezentate tendintele in moda pentru miresele anului 2016. Desi stilul rochiilor de mireasa nu se modifica drastic de la sezon la sezon, sunt totusi cateva detalii de care toate femeile care se pregatesc de ziua cea mare ar trebui sa tina cont.Rochia cu maneca lunga

Tendinta a luat amploare dupa nunta Ducesei de Cambridge – Kate Middleton, care a purtat o rochie creata de catre designerul Sarah Burton pentru Alexander McQueen. La Expomariage 2016, acest model va fi prezent in colectia Nataliei Vasiliev, dar si in noua colectie BIEN SAVVY ce impresioneaza prin bogatia de broderii florale manuale care innobileaza decolteurile inimioara, trenele regale si decolteurile iluzie.

Decupaje seducatoare si indraznete

Rochiile cu spatele decupat si croielile indraznete temperate cu tul sau dantela sunt vedetele anului. Designerii romani au folosit decupajele din plin pe modelele noilor rochii de mireasa. In colectia Agnes Toma sunt prezente decupajele ce exprima romantismul feminin prin broderii elegante realizate manual, detalii care creeaza acea impresie de rafinament a manufacturii.

Mult tul

Reinventat constant, modelul de rochie de mireasa stil printesa ramane una dintre alegerile preferate ale mireselor. Designerul Nicole Enea propune o colectie diafana, o poveste despre feminitate ce impleteste matase naturala, tul, dantela, aplicatii manuale. Este vorba despre o armonie in nuante de alb, nude, blue ice, suprapuneri de texturi si forme. Otilia Brailoiu vine cu propuneri de croieli clasice, dar cu accente romantice. Tesaturile pretioase − dantela, tul de matase, muselina − si aplicatiile manuale contureaza perfect o silueta sofisticata si rafinata.

Little white dress, regula se schimba

De ce sa nu existe si o varianta alba pentru rochia clasica de cocktail? Si de ce sa nu fie ea o rochie de mireasa versatila ce poate fi purtata de la sala unde se oficiaza cununia civila, la biserica si la cina festiva? Eli Laslean a imaginat astfel de rochii unicat. Iar in colectia Addicted to Love by BIEN SAVVY, fiecare rochie este o piesa unica ce imbina eleganta sofisticata cu frumusetea irezistibila a simplitatii.

Dantela cat cuprinde

Dantela este preferata tendintelor de cateva sezoane. Dar brandul BIEN SAVVY propune o inovatie ce consta in contopirea senzuala dintre dantela ivory si tulul nude sau combinatia etno-sic intre voalul de crep si dantela bogat ornamentata.

Cele 8 prezentari din cadrul Bucharest Bridal Fashion Show sunt semnate: Agnes Toma, Marie Ollie, Natalia Vasiliev, BIEN SAVVY, Eli Laslean, Otilia Brailoiu, Athena Philip si Nicole Enea. Directorul artistic al evenimentului este Alin Galatescu.

Text: Ruxandra Dumitrescu