Roxana Nemeș, o femeie cu stil?

Roxana Nemeș

Roxana Nemeș este cea de-a noua celebritate care luptă pentru a-și demonstra și a-i fi recunoscute de profesioniști veleitățile stilistice.

Participarea la “Bravo, ai stil”, reprezintă pentru ea un pas important în carieră și totodată, o provocare. Își dorește foarte mult  că publicul să o cunoască și ca om, ca personalitate și nu în ultimul rând, să o perceapă ca pe o femeie cu stil.Bucket list

„Îmi doresc foarte mult că publicul să mă cunoască nu numai prin prisma artistului Roxana Nemeș, dar să îmi cunoască și personalitatea. Este un show de divertisment, îmi plac aceste provocări, sunt mereu deschisă, de aceea am acceptat această propunere. Îmi doresc să învăț despre stil mai mult; ca artist, o echipă se ocupa de mine și nu mă interesa atât de mult până în acest moment acest aspect”, a spus Roxana Nemeș.

Și-a dorit de mic copil să fie artist și dorința i s-a îndeplinit. Ea cântă de la vârsta de 4  ani, părinții ei fiind cei care i-au descoperit talentul. Au urmat 8 ani de balet, perioda în care a câștigat numeroase concursuri de muzică și dans. Succesul pe plan artistic l-a cunoscut în anul 2010, cu primul single “Give a little more”, care a fost semnat cu cea mai mare casă de producție din Franța.  După această perioadă, artista a strâns în palmares, numeroase premii.

Şi-a dorit cu ardoare să fie iubită, iar dorinţa i s-a îndeplinit. La sfârşitul anului, artista  a fost cerută în căsătorie. Şi nu oricum, ci chiar în Centrul Bucureştiului, în faţa tuturor trecătorilor! Iubitul ei a organizat o cerere în căsătorie grandioasă, cu un mesaj pe un centru comercial din buricul Capitalei.

Vezi aici și ce cadouri preferă Roxana Nemeș să primească 

Acum își dorește să primească și recunoașterea pentru faptul că este o femeie cu stil!