Roxen, agresată de iubit

Reprezentanta României la Eurovision, Roxen, a declarat că a fost abuzată emoţional de iubitul ei.

 „Am avut ghinionul să trec prin această experienţă, consider că a fost o lecţie importantă şi ştiu ce greşeli să nu mai repet. Înţeleg foarte bine care este situaţia la nivel global, dar şi la nivel naţional, cu privire la problema violenţei domestice. Am fost abuzata emoţional şi şantajată, dar asta nu m-a oprit să lupt pentru a încerca să elimin această problemă care, bineînţeles, mă macină. Consider că trebuie luate măsuri în aceste situaţii, indiferent de gravitatea lor, pentru că ele pot degenera cu o rapiditate uluitoare”, a spus Roxen pentru protv.ro.

Vedeta, în vârstă de 20 de ani, a obţinut oridin de interdicţie împotriva fostului iubit, după ce aceasta a făcut plângere la poliţie. Timp de şase luni, el nu are voie să se apropie de ea la mai puţin de 500 de metri.

Ascultă noul single al lui Roxen!

 „Admitem cererea privind emiterea ordinului de protecţie introdusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, în numele reclamantei. În temeiul art. 23 al. 1 din Legea nr. 217/2003, emite următorul ORDIN DE PROTECTIE prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 6 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele: În temeiul art. 23 al.1 lit. d din Legea nr. 217/2003, obligă pârâtul să păstreze o distanţă de minimum 500 de metri faţă de reclamantă, faţă de reşedinţa reclamantei din Bucureşti şi faţă de locul de muncă al reclamantei, din Bucureşti”, arată ordinul dat de Judecătoria Sectorului 1, făcut public de cancan.ro.

https://www.instagram.com/p/CBK6fYCDRIR/

Text: Bettina Cristea

Photo: instagram