Ruxandra Pitulice, primul videoclip scurtmetraj din Romania

Ruxandra PituliceCantareata de muzica populara Ruxandra Pitulice a pregatit o surpriza de proportii fanilor sai cu ocazia sarbatorilor de iarna. Aceasta a lansat primul videoclip scurtmetraj din Romania pentru noul sau colind intitulat Miracol de Craciun.Miracolul de Craciun a fost realizat in SUA

Ruxandra, impreuna cu mama sa Mioara Pitulice, o bine-cunoscuta cantareata de muzica populara, a compus versurile melodiei Miracol de Craciun, si, desi filmarile videoclipului au avut loc in Romania, montajul a fost realizat in America beneficiind de efecte 3D si holograme, tehnici foarte noi de realizare a imaginii.

Perioada sarbatorilor este una plina de spiritualitate, tocmai de aceea mi-am dorit sa daruiesc publicului un colind insotit de un material video unic in muzica populara romaneasca. Am vrut sa subliniez miracolul Craciunului prin antiteza dintre versuri, muzica si imagine. Daca muzica si versurile lauda tot ceea ce este bun si frumos, imaginile reflecta zbuciumul interior, lupta cu viata, iar pelicula atinge punctul culminant odata cu savarsirea unui miracol. Clipul este mai mult decat o prelungire a muzicii, este un scurtmetraj in adevaratul sens al cuvantului, ce beneficiaza de efecte speciale deosebite“, a marturisit Ruxandra Pitulice.

Text: Madalina Manole