Salopeta, o piesă vestimentară într-un outfit complet

Salopeta este o ținută completă, fără efort, care oferă un aspect elegant și finisat de fiecare dată când o porți. Această piesă vestimentară pe care trebuie să o ai obligatoriu în garderoba ta a devenit un truc de stil pentru atunci când pur și simplu nu știi ce să porți.

De la versiuni elegante, care se pot opune oricăreia dintre cele mai bune rochii de seară, până la siluetele relaxate și ușor slouchy, care oferă stil ținutelor tale.Continuă să derulezi pentru a descoperi opțiunile:

Salopete utilitare

Buzunarele adânci ale pantalonilor conferă acestor salopete o atmosferă utilitară. Optează pentru culori vibrante pentru o senzație mai feminină.

Salopete fără bretele

 

Ca o alternativă sofisticată în această primăvară, încercă o salopetă fără bretele cu pantaloni lungi. Accesorizeaz-o cu o eșarfă supradimensionată înfășurată în jurul capului sau înnodată în jurul gâtului pentru acea atingere vintage perfectă.

Salopete din piele

Alege să fii rockish. Salopeta din piele este un plus de modă care îți lipsește din garderobă.

Salopete litle black (LBJ)

LBJ(Little Black Jumpsuits) vine într-o varietate de forme și siluete, asigurându-ți un stil perfect indiferent de anotimp sau ocazie.

Text: Iulia Mirică