Ultimul salut oficial al celor două ducese

Ultima intalnire in cadrul unui eveniment regal oficial a celor două cupluri de duci, de Cambridge și de Sussex, a fost la un eveniment public dedicat Zilei în Serviciul Comunității, organizat în Westminster Abbey.

Salutul celor două ducese a atras atenția mass-media, pentru că și-au făcut cu mâna, de la distanță. Ele nu au mai fost văzute împreună din noiembrie, de la Remembrance Day.

Primii sosiți la eveniment au fost prințul Harry și Meghan Markle, urmând ca apoi să vină și ducii de Cambridge. Aceștia și-au făcut apariția pe rând și au fost așezați cu un rând mai în față, în ordinea succesiunii la tron. Odată ajunși la locurile lor, prințul William a dat mâna cu invitatul din spate, însă fratelui său și soției lui doar le-a zâmbit, deși Meghan Markle a fluturat mâna în semn de salut.

Pentru acest eveniment, Meghan Markle a purtat o rochie verde semnată Emilia Wickstead, la care a asortat o pălărie marca William Chambers.

Kate Middleton a ales să poarte, din nou, o rochie burgundy creată de Catherine Walker, pe care a accesorizat-o cu o pălărie Sally-Ann Provan.

Nici soții lor nu s-au lăsăt mai prejos și au completat look-urile strălucitoare al soțiilor, asortându-și cravatele la culoare cu ținutele duceselor.

La eveniment, ducii au stat alături de contele și contesa de Wessex, de Prințul de Wales, de ducesa de Cornwall, dar și de Regină.

Text: Bettina Cristea

Photo: Hepta