Samsung Galaxy A, lansat la inaltime

samsung-galaxyZilele trecute, cunoscutul brand de telefonie mobila Samsung, a lansat pe piata din Romania doua modele noi de telefon: Samsung A3 si A5. Evenimentul a avut loc intr-un skybar din Bucuresti, ceea ce a facut evenimentul sa fie unul inedit.Auto-selfie si design destinat tinerilor

Design-ul telefoanelor este unul mai mult feminin din cate am observat, fiind cele mai subtiri din din seria Samsung. Cel mai admirat telefon a fost cel de culoare alba, care are un aspect atat pretentios cat si tineresc. Noile gadget-uri sunt concepute pentru noptile petrecute cu prietenii in club, pentru selfie-urile de grup avand optiunea de auto-selfie si timer. Este un telefon realizat indeosebi pentru generatia actuala.

Show a la Krem si tricouri personalizate

Razvan Krem Alexe a fost amfitrionul evenimentului, a destins atmosfera, a glumit in stilul caracteristic facand pe toata lumea sa zambeasca. Tricourile personalizate cu sloganele petrecerii au fost realizate cu ajutorul celor de la No Eye Patch, fiind prezentate de cateva domnisoare ce au inviorat evenimentul. Telefonul a fost prezentat de catre un reprezentant Samsung, Mircea Stoicescu, care a detaliat caracteristicile noilor modele Samsung.

Cocktail-uri exotice si atmosfera de bar american

Am ramas placut impresionata atunci cand am vazut lista de cocktail-uri speciale, iar dintre acestea va recomand Tunisian Lemonade pentru reinvigorare sau Evelin 42, pentru cei ce prefera prosecco. Atmosfera a fost specifica unui bar american, in care toata lumea era bine dispusa dupa o zi grea de lucru, si unde noile gadget-uri erau testate cu maxim interes. Reprezentantii Samsung ne-au pus la dispozitie cele doua modele pentru a ne convinge de abilitatile acestora. Cred ca vor avea succes deoarece au un pret accesibil pentru generatia tanara, care este dornica sa aiba telefoane cat mai performante si usor de folosit.

Text: Andreea Maria Varlan