Săptămâna Modei de la Milano, colecțiile de primăvară 2024

Săptămâna modei își continuă călătoria prin Europa, iar toate privirile sunt acum îndreptate spre Milano, deoarece este în curs de desfășurare un program de 176 prezentări și petreceri. În cea mai mare parte, însă, atenția se concentrează asupra a trei prezentări în special. Există debutul lui Peter Hawkings la Tom Ford pe 21, urmat două zile mai târziu de Simone Bellotti la Bally. Cel mai mare titlu, însă, este probabil Sabato De Sarno, care își prezintă prima colecție în calitate de director de creație al Gucci pe 22 septembrie. După patru colecții concepute fără un director de creație, viziunea lui De Sarno pentru brandul italian va fi dezvăluită în sfârșit, pe măsură ce devine clar în ce direcție intenționează să abordeze casa de modă după plecarea șocantă a lui Alessandro Michele anul trecut.

Tom Ford

În plus, așteaptă-te să vezi un spectacol inaugural de la The Attico, revenirea lui Aigner la program și prezentarea a 40 de ani de la Moschino, care va fi prima fără directorul de creație de multă vreme după Jeremy Scott, care a părăsit postul la începutul acestui an. Dar spectacolele de primăvară 2024 nu sunt doar despre schimbări – obișnuiți ai programului de la Milano precum Roberto Cavalli, Prada și Bottega Veneta vor avea prezentări pe parcursul săptămânii. Și dacă lansarea lui Fendi a MFW de miercuri, 20 septembrie, a dovedit ceva, este că avem câteva zile de modă uluitoare în capitala modei a Italiei.Aici urmărim cele mai bune look-uri de-a lungul săptămânii, așa că continuați să verificați pentru cele mai recente.

Prada

Emporio Armani

Fendi

Max Mara

Primul pas pentru o piele sănătoasă este curățarea ei în profunzime cu gama Daily Care de la Rilastil. Farmaciştii Catena recomandă demachierea și eliminarea prin curățare a factorilor poluanți de pe ten, inclusiv a bacteriilor acumulate pe parcursul zilei și al nopții sunt elementele cheie pentru un ten frumos.

Alberta Ferretti

Etro

Foto: google images, vogue.com