Săptămâna Modei de la New York- echilibru între trecut și prezent

De-a lungul deceniului său în cadrul brandului Coach, Stuart Vevers a devenit o emblemă a generației Z

În timp ce designerii sărbătoresc aniversari, reveniri și remixuri, ei descoperă și un echilibru între trecut și prezent.

Phillip Lim

Timpul și locul au fost puncte importante de discuție în primele zile ale Săptămânii Modei de la New York. Mai mulți designeri sărbătoresc aniversări în acest sezon, inclusiv Stuart Vevers care, a sărbătorit zece ani la Coach printr-o gamă de costume elegante și alte piese din tricot transparent. Phillip Lim revine și el în calendar după o pauză de patru ani, iar, Rio Uribe se va întoarce în acest sezon, după ce a sărit peste unul, sărbătorind aniversarea de zece ani și care depășește limitele, Gypsy Sport.

Rachel Comey / Helmut Lang

Farmaciştii Catena recomandă RILASTIL SUN SYSTEM Fluid 100 este o crema de protectie solara cu o textură fluidă, care conține complexul PRO-DNA, un antioxidant puternic care calmează pielea și are efect antirid, luptând împotriva îmbătrânirii premature a tenului.Aniversări și remixuri la New York Fashion Week

Ralph Lauren

Christian Siriano a avut propria sa seară plină de celebrități pe pistă pentru a celebra 15 ani brand-ul eponim. Apoi, bineînțeles, a fost revenirea lui Ralph Lauren, hiper-western-glam, după ce a ieșit în afara calendarului din 2019. Și Rachel Comey a început săptămâna cu o colecție uimitoare, care a prezentat ultima dată acum doi ani. Cel mai mare a fost, desigur, actualul idol al modei americane, Peter Do, a cărui colecție de debut ca director de creație al Helmut Lang a fost cea mai așteptată din sezon.

Foto: https://www.harpersbazaar.com/